Rózsafüzér

„A rózsafüzér, ha a maga teljes jelentését újra fölfedezzük, a keresztény élet szívéhez visz közelebb, s rendszeres és termékeny spirituálist és nevelő alkalmat kínál a személyes szemlélődéshez, Isten népének formálásához és az új evangelizációhoz.” (II. János Pál, Rosarium Virginis Mariae 3.)

A sorozat legújabb része

Rózsafüzér
Rózsafüzér
2. Világosság rózsafüzére
/

Mire számíthatsz

rózsafüzér

Szent II. János Pál pápával együtt buzdítunk mindenkit a rózsafüzér imádságon keresztül Krisztus arcának szemlélésére. Az elmélkedéseket a Nyolc Boldogság Közösség Élet Könyvéből vesszük.

2021. október 21. – Csütörtök

Napi Evangélium

Lk 10,25-37

Abban az időben Jézus így szólt tanítványaihoz: „Azért jöttem, hogy tüzet gyújtsak a földön. Mi mást akarnék, mint hogy lángra lobbanjon! Keresztséggel kell megkereszteltetnem. Mennyire várom, hogy ez beteljesedjék! Azt gondoljátok, azért jöttem, hogy békét hozzak a földre? Mondom nektek, nem azt, hanem szakadást. Ezentúl, ha öten lesznek egy házban, megoszlanak egymás között: három kettő ellen, és kettő három ellen. Szembekerül apa a fiával és fiú az apjával, anya a lányával és lány az anyjával, anyós a menyével és meny az anyósával.”

osszekulcsolt kezek biblia nyitott konyv