Tábor Hegyi Napok 2022

thn

 

Nagy örömmel hirdetjük, hogy 2022-ben ismét megrendezésre kerül a #TáborHegyiNapok, a Nyolc Boldogság Közösség nyári ifjúsági tábora.

Idei mottónk: „Isten dicsősége az élő ember, s az ember élete Isten látása” (Szt. Irenéusz)

🗣 A tábor főelőadói: Versegi Beáta-Mária CB és Mikovics Krisztina CB
Regisztrációs időszak 2022. június 24. (péntek) az alábbi linken: https://forms.gle/SEDEnhSWvvJmTVFC6
🐦 Early bird kedvezményes jelentkezési határidő: 2022. május 27. péntek éjfélig!

Regisztrálhatsz a tábor teljes idejére, vagy csak a hétvégére. Érkezés és regisztráció: július 6-án (szerdán) 14:00-tól, legkésőbb 23:00-ig, vagy július 8-án (pénteken) 14:00-tól, legkésőbbig 23:00-ig.

FONTOS! A tábort az aktuális járványügyi előírásoknak megfelelően szervezzük meg és a majd júliusban érvényes feltételekkel fogadhatunk a táboron!

Idén a résztvevők saját maguk által hozott és felállított sátorban tudnak aludni. A táborban a házaspárok kivételével a lányok és a fiúk külön sátorban alszanak.

Lányok számára limitált helyet tudunk biztosítani hálóteremben.

Amennyiben nem szeretnél sátorban aludni, lehetőséged van szállás és reggeli nélkül regisztrálni a táborra. Ebben az esetben javasoljuk, hogy keresd fel a nagykanizsai piarista kollégiumot (https://nagykanizsa.piarista.hu/kapcsolat/szallaslehetoseg/), ahol a gazdasagi@nagykanizsa.piarista.hu e-mail címen tudsz szobát foglalni. Nagykanizsa és Homokkomárom között ritkán járnak a buszok, a közlekedést mindenkinek egyénileg kell megoldani, így javasoljuk, hogy azok válasszák ezt az opciót, akik számára megoldható az autóval való közlekedés.

Részvételi díjak:

  • Szerdától vasárnapig, szállás saját sátorban, teljes ellátással (reggeli-ebéd-vacsora): a kedvezményes jelentkezési határidőig (2022. május 27. péntek éjfélig) 19.000 Ft/fő; a kedvezményes időszak után 22.500 Ft/fő.
  • Péntektől vasárnapig, szállás saját sátorban, teljes ellátással (reggeli-ebéd-vacsora): 14.500 Ft/fő.
  • Szerdától vasárnapig, szállás a házban, hálóteremben (csak lányok számára, limitált férőhellyel!), teljes ellátással (reggeli-ebéd-vacsora): 30.000 Ft/fő.
  • Szerdától vasárnapig, regisztráció szállásfoglalás és reggeli nélkül: 20.000 Ft/fő.
  • Péntektől vasárnapig, regisztráció szállásfoglalás és reggeli nélkül: 12.000 Ft/fő.

Ha nem nálunk foglalsz szállást, javasoljuk, hogy keresd fel a nagykanizsai piarista kollégiumot (https://nagykanizsa.piarista.hu/kapcsolat/szallaslehetoseg/), ahol a gazdasagi@nagykanizsa.piarista.hu e-mail címen tudsz szobát foglalni. Nagykanizsa és Homokkomárom között ritkán járnak a buszok, a közlekedést mindenkinek egyénileg kell megoldani, így javasoljuk, hogy azok válasszák ezt az opciót, akik számára megoldható az autóval való közlekedés.

Figyeld a THN Facebook-oldalát és a THN 2022 Facebook-eseményt, ahol folyamatosan frissítjük az infókat!

Már nagyon várunk benneteket; kérünk, addig is oszd meg másokkal is a jó hírt, és a legfontosabb: imádkozz velünk együtt a táborért!

 

Dátum

Mikor?
szerda, július 6, 2022
Hánytol?
14:00
Meddig?
vasárnap, július 10
Vége
12:00

Kinek szól?

16 - 35 éveseknek

Ki vezeti?

Nyolc Boldogság Közösség

Jelentkezés

Előzetes regisztrációhoz kötött

Helyszín

Homokkomárom

Galéria

További programok

Feltámadási vesperás

Pécs
2024.június.8
- június.8
Mindenkinek

THN 2024

Tabor Hegyi Napok 2024 - Téged is várunk!
Homokkomárom
2024.július.17
- július.21
16 - 35 éveseknek

Betánia Napok 2024

Egyéb
2024.augusztus.2
- augusztus.4
Mindenkinek
taborhegyinapok@nyolcboldogsag.hu